We zijn onderweg!

Mooi uitzicht, maar zon en 10 graden warmer zou fijner zijn ­čÖé

23 april 2022. We zijn inmiddels 5 dagen onderweg. Via La Roche en Ardenne staan we nu op camping La Roche in Noir├ętable ten noordoosten van Clermond Ferrand. Met de routeplanner op ┬┤vermijd tol- en snelwegen┬┤ volgen we op het gemakje de Route National naar het zuiden op zoek naar warmer weer. (WInd en water hebben nog even geen priotiteit). Maar dat lukt maar matig. Na vier dagen zonnig maar erg fris weer (in de Ardenne hadden we vorst aan de grond) was er geen mogelijkheid meer om bewolking en regen te ontlopen of zelfs maar bij hogere temperaturen terecht te komen.
Over een paar dagen zijn de vooruitzichten veel beter dus nog even volhouden.
En zo zitten we dan op camping municipal ┬ĘLa Roche┬Ę aan het ┬Ęplan d┬┤eau┬Ę in het totaal onbekende Noir├ętable. Vanmorgen hebben we voor de regen losbrak nog een mooie 10 km wandeling (randone├ę No 12) gemaakt naar de wat teleurstellende ┬┤Megalithe┬┤. De wandelingen zijn – met foto┬┤s – te volgen op Mapmytracks waarvan de laatste trip ook steeds gelinkt staat op deze site (links in de zijbalk).

1 Response

  1. Jeroen Bakker says:

    He Hanneke en Peter,
    Wat leuk om te zien hoe jullie aan het genieten zijn in Frankrijk. Ik blijf jullie volgen!
    Groet Jeroen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *