De routes (planning)

XL overzicht routes per dag.jpgMet Marcel bezig geweest om de off-road routes uit te werken. Vooral veel muis geklik om de coordinaten op de kaart in te kloppen. Wel grappig dat de nogal oude gedigitaliseerde  Russiche stafkaarten die we gebruiken nog steeds goed bruikbaar zijn.

Al kan ik nu al verklappen dat navigeren straks meer wordt dan achter het pijltje van GPS aanrijden, want wij weten natuurlijk ook niet hoe het er daar op dit moment precies uit ziet. Als je echt nauwkeurige routes en roadbooks wil gaan maken zal je ze ter plekke  voor moeten gaan rijden en zolang ze me daar niet voor betalen… Bovendien is dit eigenlijk nog een veel grotere uitdaging: je moet echt van meer markten thuis zijn.

Update: Hieronder een overzicht met de routes per dag, ingetekend op de michelinkaart van Marokko.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.