Ben weer terug…

imgp02768he.jpgGisteren teruggekomen uit Marokko. Het was een schitterende reis waarin we heeeeeel veel onverhard hebben gezien en gereden onder de meest uiteenlopende omstandigheden van hete zandstormen tot modder, sneeuw en zadel-diep water. De groep was geweldig en zonder uitzondering heeft iedereen enorm van de reis genoten (of ze kunnen heel goed toneel spelen).

De reis is behoorlijk anders gelopen dan ik had verwacht/gepland maar dat maakte het avontuur alleen maar groter. Zo waren we aan het eind van de eerste dag verdeeld in 5 groepen die alle 5 op een andere plek in de bush hebben overnacht (verdwalen heet dat ook wel) en waren we pas halverwege dag 3 weer allemaal bij elkaar.

De uitgebreide route beschrijving en uitgewerkte gps-routes waren wel heel handig omdat iedereen nu wel wist hoe en waar ze heen moesten zonder dat er steeds uitgebreid getelefoneerd (bereik was toch minder goed dan verwacht) hoefde te worden of we met een grote groep in een dorp nog uit moesten gaan zoeken of er een overnachtingsplaats was.

Ik heb zelf alleen maar video gemaakt en hoop in september een dvd in elkaar gedraaid te hebben die dan op het travelmaniacs-weekend in premiere kan gaan. Zodra ik wat leuke foto’s van anderen heb verzameld zal ik die aan mijn gallery toevoegen.

 

1 Response

  1. Sandra says:

    Hee, welkom terug! Had het een tijd niet meer geprobeerd, dus ontdek nu pas dat jullie site het nu (al enige tijd dus) echt doet. Heb meteen de link op m’n weblog maar aangepast 😉
    Leuke site!

Leave a Reply

Your email address will not be published.