Westendorf, update 2

We worden hier al dagen getrakteerd op bijna onafgebroken sneeuw. Dat is natuurlijk niet verkeerd maar het is hele fijne sneeuw en het valt vrij zachtjes. Daardoor zet het niet echt zoden aan de dijk (=sneeuw op de piste) maar zorgt het wel voor erg slecht zicht.

Het tochtje naar Pas Thurn was niet zo’n enorm succes. In dat deel van het skigebied van Kitzbuhel zitten veel vlakke stukken en door het slechte zicht en een dun laagje verse sneeuw betekende dat voor Peter dus heel vaak board los en lopen. We zijn ook een lift eerder omgedraaid omdat het erg koud was.

Vandaag wat rustiger gedaan, maar het skien en boarden met dit weer is erg vermoeiend. Morgen de laatste dag maar wel zon voorspeld. En op zaterdag als we terug gaan gelukkig ook.

Onderaan de routes tot nu toe.

 

 

eerste 6 routes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *