Ons huis is te koop!

De woonkamer heeft een sfeervolle houtkachel

Te koop: ons leuke, sfeervolle en bijzonder ingedeelde huis in Zaandam. Het huis heeft veel ruimte (550 m3), woonkamer en keuken op de eerste verdieping, vrij uitzicht en steiger aan het water. Hier woon je dicht bij het centrum, scholen en winkels en ben je toch ook zo op de snelweg. Met grote inpandige berging/hobbyruimte met extra grote deur voor bijvoorbeeld motorfietsen en beneden ook een extra badkamer wat de mogelijkheid geeft voor dubbele bewoning of een praktijkruimte.

Lees meer op Funda

Grote berging/hobbyruimte

Het huis heeft Energielabel A en op het dak liggen 15 zonnepanelen. Parkeren kan op je eigen parkeerplaats tegen het huis aan en dus ook mogelijkheden voor een aansluiting voor je elektrische auto.

15 Zonnepanelen op het dak
Uitzicht vanaf de steiger

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *